Din lokala och professionella elektriker 

Vi är en liten firma med ett stort hjärta som erbjuder professionella och certifierade elektriker åt våra kunder. Oavsett storleken på ditt projekt, om det är akut hjälp du behöver eller ett nybygge så vill vi vara det självklara valet för dig. Vi har arbetat med installationer, servicearbeten och renoveringar under många år. Som din lokala elektriker kan vi hjälpa dig med alla möjliga tjänster.  Alla våra kunder blir erbjudna en garanti på våra tjänster. Vi har självklart också den rätta försäkringen för att arbeta i ditt hem. Våra elektriker följer alltid de svenska regleringarna som gäller när man arbetar med el. Vi tar aldrig några risker när vi arbetar med ett projekt hos dig. Ring oss gärna för att veta mer om varför vi bör vara det självklara valet när du söker en elektriker i Täby. Vi ser fram emot att höra från dig och komma igång ordentligt med ditt projekt. 

ROT-avdraget och kostnadsfri offert

Att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster är väldigt viktigt för oss, då vi förstår att priset spelar roll när du anställer en elektriker. Vi vill erbjuda dig tjänster av en hög kvalitet, men samtidigt till ett rimligt pris. För att du ska vara medveten om priset redan från början, så erbjuder vi dig en kostnadsfri offert i samband med vårt första samtal. Det finns självklart inget krav på att du måste acceptera detta, men om du är nöjd kommer vi komma överens om en tidsplan för projektet. ROT-avdraget gäller självklart för dig som privatperson när du väljer våra tjänster, vilket är ett skatteavdrag som ligger på 30 % av arbetskostnaden. 

 

Elektriker med den rätta attityden

För oss är det inte enbart viktigt att våra elektriker är de bästa inom branschen på det de gör, utan även att de är professionella och vänliga mot våra kunder. Du kan alltid förvänta dig att bli bemött på ett professionellt sätt, och att det alltid finns någon som du kan ta kontakt med om du har några frågor. Vi är även tillgängliga för våra kunder dygnet runt. Har det uppstått ett akut problem? Då kommer vi att lösa det så fort vi kan.