Din elleverantör i Täbyområdet

Vi är specialister när det kommer till el. Vi kan hjälpa dig med större projekt som stora renoveringar eller mindre projekt som enklare felsökningar. Vi har satt det som mål att våra kunder ska kunna känna sig trygga med våra tjänster. Vi vill nämligen att de alltid ska vilja välja oss som sina elektriker. 

img

Vi kan bland annat erbjuda:

•    Servicearbeten 
•    Reparationer
•    Felsökningar
•    Elinstallationer
•    Nybygge
•    Jordning
Självklart är listan på våra tjänster ännu längre, och om det är något som en elektriker kan hjälpa dig med så är det oss du bör kontakta. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder, och utför arbetet på en tid som passar dig. 

img

Garanti på våra tjänster

För att du ska kunna känna dig helt trygg när du väljer oss som dina elektriker erbjuder vi alltid en garanti för arbetet som vi utför. Alla våra elektriker är dessutom certifierade och våra elektriker får alltid en fortlöpande utbildning så att de alltid är bäst i branschen. Vi finns dessutom tillgängliga för våra kunder dygnet runt så att du alltid kan få hjälp vid ett akut behov. 

img

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Ring oss gärna för att veta mer om oss och vilka tjänster som vi kan erbjuda. Du blir alltid erbjuden en kostnadsfri offert när du funderar på att anställa oss som dina elektriker. Vi kommer då att inkludera både material- och arbetskostnader i offerten. Om du är en privatperson är du dessutom berättigad till ROT-avdraget på 30 % av arbetskostnaden. Vi ser fram emot att höra från dig och påbörja vårt samarbete.

img

För dig i Täbyområdet

Behöver du akut hjälp med att dra el till hemmet, har strömmen gått och maten ligger ogjord på spisen eller vill du hitta nya moderna ellösningar för ditt hem? MQ Modern Quality är din elleverantör som hjälper dig med din huvudvärk så att du kan sova gott hela natten.