Elektriker i Täby

Din lokala och professionella elektriker

Vi är en erfaren firma med stor passion för allt som har med el att göra som kan förse dig som kund med professionella och certifierade elektriker. Oavsett storleken på ditt projekt vill vi vara det självklara valet för dig. Vi har arbetat med installationer, servicearbeten och reparationer under många års tid. Som din lokala el-expert kan vi med andra ord hjälpa dig med alla möjliga tjänster relaterade till elektricitet.

Alla våra kunder blir erbjudna en garanti på våra tjänster. Vi har självklart också den rätta försäkringen för att få arbeta i ditt hem. Våra elektriker följer alltid de svenska regleringarna som gäller i samband med arbeten inom el. Vi tar aldrig några onödiga risker och tummar heller inte på kvaliteten när vi arbetar. Som företag sätter vi mycket stolthet i ett väl genomfört arbete och för oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Ring oss gärna för att få veta mer om varför du bör välja oss när du söker efter en skicklig elektriker i Stockholmsområdet. Vi ser fram emot att få höra från dig och att kunna ge dig den hjälp du behöver!

ROT-avdraget och kostnadsfri offert

Att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster är väldigt viktigt för oss då vi förstår att priset spelar en viktig roll när man anlitar en elektriker. Vi vill därför kunna erbjuda dig tjänster av en hög kvalitet, men samtidigt till ett rimligt pris.

För att du ska kunna vara medveten om priset redan från början erbjuder vi dig en kostnadsfri offert. Det finns självklart inget krav på att du måste acceptera denna, men om du är nöjd med den kommer vi sedan överens om en tidsplan för projektet. I offerten ingår alla prisuppgifter kopplade till projektet, du behöver helt enkelt inte oroa dig för att några oväntade dolda kostnader kommer uppstå längs projektets gång. Vi är alltid öppna i vår kommunikation och strävar efter att vara en motpol till de många oseriösa aktörerna som tyvärr finns i branschen idag.

ROT-avdraget gäller självklart för dig som är privatperson när du väljer att anlita oss, något som ger dig ett avdrag på hela 30 % av arbetskostnaden. När det kommer till ROT ser vi till att ta hand om allt det praktiska genom att skicka in nödvändiga papper till Skatteverket. Du kommer alltså få ett bra mycket bättre pris, utan att behöva göra någonting. Ta kontakt med oss idag!

Elektriker golvvärme Täby

Vi är måna om våra kunder

För oss är det inte enbart viktigt att vi  är de bästa inom branschen, utan även att vi alltid är professionella och vänliga mot samtliga kunder. Du kan därför alltid förvänta dig att bli bemött på ett professionellt sätt, och att det alltid finns någon som du kan ta kontakt med om du har frågor.

Vi är även tillgängliga för våra kunder dygnet runt. Har det uppstått ett akut problem? Då kommer vi att komma och lösa det så fort vi kan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify