Om oss

Välkommen till oss på MQ elteknik, vi är en firma som har flera års erfarenhet som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Vi är ett företag som erbjuder kunskap, rimliga priser samt tjänster av en hög kvalitet. När du anställer oss är du garanterad resultat av högsta kvalitet. Vi är en firma som finns tillgängliga dygnet runt. Vid ett akut problem är det därför bara att ringa oss för att få hjälp. Du blir även erbjuden en kostnadsfri offert när du först kontaktar oss, men vi ställer självklart inte några krav på att du ska acceptera den. 

Kvalificerade elektriker med unik erfarenhet

Alla våra elektriker på MQ elteknik är självklart certifierade och följer alla regleringar för att arbeta med el. Det går inte att ta några risker när man jobbar med el, vilket är varför våra elektriker alltid sätter säkerheten först. Vi lämnar dessutom alltid en garanti på våra tjänster, och bara för att uppdraget är avslutat betyder det inte att du inte kan ringa oss för att ställa frågor. Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder för framtida samarbeten.

Stora som små uppdrag

Vi på MQ elteknik är det företag som du kan vända dig till oavsett vad du har för behov av en elektriker. Vi finns nämligen tillgängliga för alla slags uppdrag i vårt område. Våra uppdragsgivare är allt från privatpersoner, till företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan alltså  utföra större renoveringar till mindre felsökningar i ditt hem. Kontakta oss redan idag!