Så kan vi hjälpa dig

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster när det kommer till el, bland annat de nedan.

services_icon1

Elinstallationer

En av de tjänster som vi specialiserar oss på är elinstallationer av olika slag. Vilken typ av elektrisk installation som det än rör sig om och oavsett vad omfattningen är på installationen i fråga kan vi hjälpa dig. Vi finns här för att hjälpa dig med allt från installationer av laddstolpar och laddboxar till installation av belysning, värmegolv och annat relaterat till elektricitet. Med oss är din elinstallation i trygga händer, vi har bland annat fått utmärkelsen ”Garanterad Installatör” av Ebeco.

services_icon1

Reparationer

Är det något med din el som har gått sönder? Då är också reparationer något som vi mer än gärna hjälper dig med. Oavsett vad med din el det är som har gått sönder behöver du bara ta kontakt med oss så kommer vi och hjälper dig med att reparera det hela så fort vi kan.

services_icon1.png

Felsökningar

Är det något med din elektricitet som inte fungerar som det ska samtidigt som du inte vet vad det är som orsakar felet? Då behöver du bara höra av dig till oss så kommer vi och gör en felsökning. På så sätt kan vi ta reda på vad det är som är källan till felet. I samband med detta kan vi även åtgärda problemet.

services_icon1

Servicearbeten

Vi finns även här för att hjälpa dig när det kommer till andra typer av servicearbeten i relation till din elektricitet. Det kan till exempel handla om underhåll av din elcentral och liknande jobb.